Over Berg Verhuur

Buitengewoon gemak

Welkom bij Berg Verhuur, de specialist in het verhuren van toilet- en douchewagens.
Naar contact

Sanitair verhuur: toiletwagens en douchewagens

Berg Verhuur heeft diverse mobiele toiletwagens en douchewagens in het programma van mobiel sanitair verhuur voor een pasklare oplossing van uw evenement. Service en hygiëne staan bij ons hoog in het vaandel. Uw evenement wordt immers mede gewaardeerd om de kwaliteit van de sanitaire voorzieningen. Uw gasten verdienen het beste op sanitair gebied.

Berg verhuur heeft al ruim 25 jaar ervaring met het verzorgen van sanitaire voorzieningen op kleine en middelgrote evenementen, beurzen, open dagen, kermissen, bouwprojecten en dergelijke gelegenheden door heel Nederland en België. Sanitair verhuur? Dan zit u bij ons dus goed.

Sanitair verhuur: Service is onze meerwaarde

Mobiel sanitair verhuur; toiletwagens en douchewagens, worden door ons geplaatst en voorzien van watertoevoer en afvoer. Indien er geen put aanwezig is kunt u tegen meerprijs gebruik maken van een opvangbak. Onze toiletwagens hebben de mogelijkheid om aan een tent geplaatst te worden middels een tentzeil.

Voor vragen kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Zeer prettig en betrouwbaar

“De VIP toiletwagens van Rob heb ik als Interieurdesigner mogen upgraden met mooie glamour foto's, een lust voor ieders oog! Rob onderscheidt zich hiermee en daarnaast een zeer prettig en betrouwbaar persoon om mee samen te werken!”

- Monique Van Rixtel

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactgegevens

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×