Legionella Beheersplan

Het Legionella Beheersplan

Naar contact

Voor aflevering uitgevoerd door Berg Verhuur:

*Voor levering van de toilet en/of douchewagen desinfecteert Berg Verhuur alle waterleidingen in de toilet- en douchewagens en de waterslangen met waterstofperoxide.

* De controle van een correcte hoeveelheid wordt gedaan met een daarvoor bestemde meetstrip.

* Na zes uur inwerktijd worden de waterleidingen leeggemaakt.

* Voordat het gehuurde product naar de volgende klant gaat worden de waterleidingen doorgespoeld met koud water.

* Al onze waterslangen,  toilet- en douchewagens worden via het  waternet met een doseerunit met waterstof peroxide gedoseerd.

 

Tijdens gebruik uit te voeren door de huurder: 

* Sluit de gehuurde toilet en/of douchewagen altijd aan op het normale drinkwaternet van uw waterleverancier.

* Laat de geiser altijd op maximaal staan met een temperatuur van boven de 60 graden Celsius. 

* Zie er op toe dat alle tappunten van het gehuurde product minimaal 2 minuten per week worden gebruikt, of spoel zelf alle tappunten 15 minuten per week door met koud water. 

* De temperatuur van het koude water mag niet boven de 25 graden Celsius uitkomen.( Dit gebeurt bijvoorbeeld door een wateraansluiting middels een leiding boven de grond ) Wanneer dit het geval is dan dient u het gehuurde product dagelijks 2 minuten door te spoelen. 

* Houd ter controle een logboek bij. Dit is wettelijk verplicht.    

* Bij huurperiodes langer dan 6 maanden dient u monsters af te nemen van het warme en koude water, en dit te laten controleren op legionella.

Zeer prettig en betrouwbaar

“De VIP toiletwagens van Rob heb ik als Interieurdesigner mogen upgraden met mooie glamour foto's, een lust voor ieders oog! Rob onderscheidt zich hiermee en daarnaast een zeer prettig en betrouwbaar persoon om mee samen te werken!”

- Monique Van Rixtel

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactgegevens

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×