Hygiëne & duurzaamheid

Bij Bergverhuur staan hygiëne en duurzaamheid hoog in het vaandel, lees hieronder wat we hier aan doen.
Naar contact

Bij terugkomst worden de toiletwagens en douchewagens gepoetst met biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel. Ook worden voor het vertrek naar de klant alle waterleidingen gespoeld met waterstofperoxide om bacteriën zoals legionella te voorkomen, zie ons legionella beheersplan voor meer informatie. Alle douchewagens zijn voorzien van waterbesparende douchekoppen. Tevens zijn de wastafels voorzien van waterbesparende stopkranen. Ook hangen in de meeste toiletwagens watervrije urinoirs. Deze 3 punten zorgen voor een lager waterverbruik. Ook aan het energieverbruik word gedacht, alle toiletwagens en douchewagens zijn voorzien van ledverlichting.

Zeer prettig en betrouwbaar

“De VIP toiletwagens van Rob heb ik als Interieurdesigner mogen upgraden met mooie glamour foto's, een lust voor ieders oog! Rob onderscheidt zich hiermee en daarnaast een zeer prettig en betrouwbaar persoon om mee samen te werken!”

- Monique Van Rixtel

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactgegevens

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×