Lees meer over onze maatregelen omtrent het Corona-virus

Corona maatregelen

Niemand kan er nog omheen, de coronacrisis treft Nederland en dus ook Berg Verhuur zodat ook wij bijkomende maatregelen hebben genomen.
Naar contact

Omdat het onze plicht is om de gezondheid van onze medewerkers, onze klanten en onze leveranciers voorop te stellen, willen we jullie op de hoogte brengen van onze nieuwe maatregelen.

Wij van Berg Verhuur willen de nodige oplossingen blijven aanbieden als volgt:

  • Wij blijven gewoon bereikbaar voor onze klanten
  • Ons kantoor blijft telefonisch bereikbaar.
  • Alle opdrachten worden afgehandeld mits inachtneming van de strikte maatregelen van “social distancing”.
  • Interventies worden beoordeeld op urgentie, maar ze kunnen indien nodig blijven gebeuren.
  • Projecten in de ruime sector van hulpverlening, waarvoor we absoluut paraat staan, zullen voorrang krijgen.

Uw evenement afgelast. Wat nu?

De evenementensector krijgt momenteel harde klappen en daarom doen we er alles aan om flexibel te kunnen zijn bij het zoeken naar een alternatieve datum voor uw event. Daarnaast begrijpen we dat er bij de afgelaste evenementen heel wat vragen aan ons gesteld worden. Wij doen ons best om samen met u een zo goed mogelijke oplossing te vinden. Wij vragen hierbij uw geduld en begrip omdat we de tijd nodig hebben om u daar de juiste antwoorden op te kunnen geven. Wij zijn een bedrijf waarin de klant centraal staat en ook in deze tijden zullen we dat niet uit het oog
verliezen.

Noodvoorziening qua douches of toiletten nodig?

Heeft uw ziekenhuis nood aan extra toiletten en/of douches om een grote toestroom aan patiënten op te kunnen vangen? Om mogelijk besmette patiënten buiten het ziekenhuis aan een eerste controle te kunnen onderwerpen?

Heeft uw bedrijf extern toiletten en/of douches nodig om leveranciers, chauffeurs of bezoekers toch de mogelijkheid te blijven bieden om van sanitaire voorzieningen gebruik te maken.

Ons team staat onmiddellijk klaar om u snel een tijdelijke sanitaire voorziening te bieden. Rekening houdend met de boven vermelde maatregelen.

Met vriendelijke groet,
Rob van den Berg
Berg Verhuur

Zeer prettig en betrouwbaar

“De VIP toiletwagens van Rob heb ik als Interieurdesigner mogen upgraden met mooie glamour foto's, een lust voor ieders oog! Rob onderscheidt zich hiermee en daarnaast een zeer prettig en betrouwbaar persoon om mee samen te werken!”

- Monique Van Rixtel

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactgegevens

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×